Tillen en takelen

Grote en zware objecten eenvoudig verplaatsten, takelen of tillen kan voordelig en handig met ons assortiment met diverse oplossingen. Takels, krikken, hijs systemen en nog veel meer vindt je eenvoudig en voordelig online bij Voor Alle Klussers.nl

Tillen en takelen Er zijn 18 producten

Subcategorieën

 • Dommekracht

  De dommekracht is ideaal om zware artikelen te tillen of te ondersteunen. Een dommekracht vindt je uiteraard voordelig en eenvoudig online op Voor Alle Klussers .nl

 • Span- en hijsbanden

  Ook voor het zwaardere til en takelwerk zit je goed op Voor Ale Klussers.nl Een keuze aan spanbanden, hijsbanden, rondstroppen en meer en uiteraard voordelig en gemakkelijk besteld.

 • Elektrische Takels

  Eenvoudig tillen en takelen met ons assortiment elektrische takels. De elektrische takel wordt eenvoudig aan het plafond bevestigd en is verkrijgbaar in meerdere zwaartes.

 • Loopkat

  Op zoek naar een loopkat voor het betere til en takelwerk? Dan begint de zoektocht natuurlijk op Voor Alle Klussers.nl Keuze uit diverse modellen zoals een handmatige of een elektrische loopkat.

 • Potkrikken

  Op zoek naar een stevige potkrik? Wij hebben een ruime keus aan potkrikken tegen scherpe prijzen. Of het nou gaat om een potkrik van 2 of van 20 ton wij hebben ze!

Toont 1 - 18 van de 18 items
Toont 1 - 18 van de 18 items