Vervoer en opslag

Als klussers werkt je het beste met onze vervoer en opslagoplossingen. Een ruime keuze aan opbergartikelen, zoals o.a. gereedschapskist, gereedschapskoffer of gereedschapskarren. En diverse transport oplossingen zoals steekwagens!

Vervoer en opslag Er zijn 22 producten

Subcategorieën

 • Gereedschapskisten

  Sla gemakkelijk en veilig je gereedschap op en neem het eenvoudig mee. Nog geen uitgebreide gereedschap collectie? Ook geen probleem want ook een gevulde gereedschapskist besteld u voordelig op VoorAlleKlussers.nl

 • Gereedschapswagens

  VoorAlleKlussers.nl heeft een collectie met verschillende gereedschapswagens. Of u nou op zoek bentg naar een lege of een gevulde gereedschapswagen wij hebben ze in diverse uitvoeringen, kleuren en maten.

 • Aluminium kisten

  Mooi en praktisch, dat zijn onze sterke aluminium kisten. Voorzien van traanplaat motief en geschikt voor diverse doeleinden. Opslag kan ook mooi eruit zien met een aluminium kist van VoorAlleKlussers.nl

 • Steekwagens

  Op zoek naar een stevige en voordelige steekwagen? dan zit je goed bij VoorAlleKlussers.nl Diverse modellen steekwagens met lange of korte klep, in verschillende uitvoeringen.

 • Jerrycans en oliekannen

  Bewaar vloeistoffen zoals benzine en olie veilig en gemakkelijk met ons assortiment met jerrycans, maatbekers en oliekannen.

Toont 1 - 22 van de 22 items
Toont 1 - 22 van de 22 items